MEERSTEMMIG ZINGEN 2019Op zes dinsdagavonden, één maandagavond en een repetitiedag op zaterdag wordt er gewerkt aan prachtige meerstemmige kerstliederen uit landen verspreid over de hele wereld.


Op zondag 22 december brengen we de liederen ten gehore  tijdens een concertje:


zondag 22 december

15:15 - 16:00 uur (kerk open 14:30)

Noorderkerk, Schuytstraat 9, Den Haag

toegang: vrijwillige bijdrage


Het project is bedoeld voor mensen die ervan genieten om meerstemmig te zingen. Het is handig als je enige houvast hebt aan de bladmuziek, maar je hoeft de muziek niet zelfstandig thuis in te studeren.
Gestreefd wordt naar een groep van ongeveer 50 deelnemers met een evenwichtige stemverdeling tussen sopranen, alten, tenoren en bassen.

Z I N G E N    V E R B I N D T !

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


PRODUKTIES